STORT OPRYDNINGS UDSALG I WEBSHOPPEN 

Spar helt ned til -40%

-Vi flytter snart i nye lokaler, netop nu er der flytte salg ind til den 24. Oktober

Efterårsferie med fridykning og spearfishing på Syd Kreta

Nu kun to pladser tilbage…
 
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mission og vision

Hos Fridykkerkurser.dk sigter vi efter et fællesskab omkring fridykning og undervandsjagt og gode kammeratskaber. Vi brænder for at lære dig at holde vejret længere og dykke dybere. 
Vi bestræber os på, at læring og personlig udvikling sker i et trygt miljø og i et afslappet socialt samvær. Der er plads til alle, store og små, ung og erfaren, alle er velkommen hos os. Kursisterne modtager undervisning der  flytter grænser, men samtidig giver plads til at udvikle sig i eget tempo.
Undervandsjagt/fridykning/snorkling medvirker til at forbinde krop og sind. Her hos Fridykkerkurser.dk, finder man total ro i en verden der, for mange, er fyldt med travlhed og stress. Man kommer væk fra mobiltelefoner, mails, facebook, kunder, arbejde, og larm. Man finder ny energi, ro på vejrtrækningen og den beroligende lyd fra vandet, det er afstressende. 
Hos Fridykkerkurser.dk støtter vi op om foreningslivet, og sportsgrenene fridykning og undervandsjagt under Danmarks Sportsdykkerforbund. 
Der findes en hel anden verden under overfladen, den vil vi gerne vise dig.

Køb dit grej hos os 

Vi vil så gerne hjælpe undervandsjægere godt på vej med at finde noget sikkert og rigtigt lækkert kvalitetsudstyr der bare holder, til gode priser. 
På fridykkersiden finder du i grejshoppen udstyr til den kræsne fridykker, de varer vi har valgt er noget af det ypperste hightech og kvalitetsudstyr inden for fridykning der kan købes. Vi er kræsne i forhold til indkøb af grej. 
Det vigtigste for os er, at yde en super god service over for vores kunder. Det er vigtigt,  at det grej du køber passer til dig, derfor er det muligt at komme forbi og prøve grej inden køb, vi har butik med åbningstid efter aftale i Århus. Hos os er der ingen salgsfis, du får fair og højt kvalificeret rådgivning i dit køb af udstyr, af høj kvalitet til lave priser.

 

Lær' at holde vejret længere og dykke dybere
Bliv sikker som en delfin i havet
Svæv vægtløs gennem vandet
Pool fridykkerkursus i Havodderen
Foto fra 5 ugers fridykkerkursus i Havodderen -Foreningen for fridykning og undervandsjagt i Østjylland
Lær' hvordan du fanger store fisk
Tidligere
Næste
Anmeldelser
5/5
Søren Jeppesen
Søren Jeppesen@s_jeppesen
Læs mere
Dygtige instruktører der ved hvad de taler om.
Julie Andreasen
Julie Andreasen
Læs mere
Fantastisk godt fridykkerkursus ved Knud sø, linen blev min nye ven.
Anders Knudsen
Anders Knudsen@Ankn_19
Læs mere
Jeg tog på kursus i undervandsjagt hos fridykkerkurser.dk. Det har jeg ikke fortrudt, de har nu hjulpet mig med hvilket grej jeg skal købe, er allerede bidt af undervandsjagt.
Jens-Jakob Brodersen
Jens-Jakob Brodersen
Læs mere
gode instruktører med ro, viden og godt humør. kan anbefales til alle der vil i dybden
Tidligere
Næste

VORES TEAM