Mød Team Fridykkerkurser.dk

Vores instruktører er nøje udvalgt. De brænder for fridykning og undervandsjagt, samt at være med til at styrke de to sportsgrene i Danmark. De giver lige det ekstra af sig selv, der skal til for at vores kursister får en oplevelse for livet. De er alle bevidste om at en hver kursist er unik, og derfor er der ikke to kurser der er ens. Vores kurser bliver altid tilpasset i forhold til kursistens ønsker og mål.

Klaus Simonsen

38 år gammel

Uddannelse: Kandidat studerende ved arkitektskolen i Århus

48375772_10215085073214226_979653826577432576_o
Skills
SSI level 2 fridykker instruktør 100%
50 meter deep freediver 95%
Undervandsjagt instruktør 100%

Klaus har altid holdt meget af naturen, og brugt den til, at stresse af fra en travl hverdag. Tidligere dyrkede han jagt på landjorden og så har han flaskedykket en del i Asien. De to interesser har med tiden udviklet sig og omhandler idag undervandsjagt og fridykning. 

For ham er fridykning en livsstil, der dyrkes i fællesskab, hvor personlig udvikling i samspil med andre betyder meget. Gennem fridykningen har Klaus lært at finde indre ro og holde fokus. Dette er egenskaber der kan bruges i mange sammenhænge i hverdagen. Klaus er uddannet SSi level 2 fridykker instruktør på Gozo, Malta og er derudover også en del af det danske undervandsjagt landshold.

Daniel Johannsen

19 år gammel

HTX studerende

Daniel
Skills
SSI fridykker instruktør 70%
50 meter deep freediver 100%
Undervandsjagt instruktør 100%

Daniel startede med at undervandsjage som 12 årig, hvor det var med 1,5 mm surfdragt og håndspyd om sommeren og efteråret. I de første år var uv-jagt noget han dyrkede i sommerhalvåret indtil starten af 2019 hvor det hele tog fart. Nu bruger Daniel stort set alt sin tid på enten fridykning eller undervandsjagt. Han forsøger at få trænet fridykning så ofte som muligt, og i hverdagene finder man ham oftest i konkurrence bassinet i svømmehallen i Odder, hvor han træner fridykning. Fridykker træningen og undervandsjagt hører for Daniel uadskilleligt sammen, han har fundet roen i dybet, og træner for at kunne komme dybere og dybere.

Fridykning og undervandsjagt har givet Daniel et helt nyt netværk der har hjulpet ham med at udvikle sig både som menneske og med sporten.

Frederik Markussen

27 år gammel

Beskæftigelse: Kandidat studerende i virksomhedsøkonomi.

frederik
Skills
50 meter deep freediver 70%
Autodidakt gourmet kok 100%
Undervandsjagt instruktør 100%

Frederik bor i Århus, og har undervandsjaget siden 2017.

Han går meget op i at bruge naturen som spisekammer og kreere lækker mad med friske råvarer. Han dyrker undervandsjagt i hele landet, og er mindst en gang om året i Norge for at undervandsjage. Han har en bred viden de forskellige former for undervandsjagt. Hummere i limfjorden, vragtorsk, havørredjagt og meget andet.

Anne Maria Dahler

57 år gammel

Beskæftigelse: Lektor hos UCL (University College Lillebælt)

Annemariedahler
Skills
SSI level 3 fridykker 100%
SSI Level 3 instruktør 100%
50 meter deep freediver 100%
Undervandsjagt instruktør 100%

Anne er 57 år og har fridykket siden 2009. 

Hun er uddannet SSI Level 3 instruktør og har undervist på en lang række kurser og workshops for fridykkere og uv-jægere, både i Danmark og på Malta. Hun har været på landsholdet i fridykning, senest i 2018 og deltaget i VM i dybdedykning. 

Anne har været med til at starte fridykkerklubber op og fungeret/fungerer som instruktør, dels i Odense og nu i Faaborg, hvor hun nu bor.