Fridykkerkursus ved Knud Sø/Ravn Sø

Gennem sommeren 2020 var vores fridykkerkurser i Søerne en kæmpe succes, hvor der blev født nye fridykkere og mange undervandsjægere nåede dybder de ikke selv troede var muligt. Vi kommer til at afholde mange flere kurser ved søerne i 2021. Vi starter i Maj måned. Skal du med?

Dyk i en af Danmarks dybeste søer

På dette kursus er der fokus på afslapning, neddykningsteknik og trykudligning, så du kan dykke dybere.

Du lærer at dykke helt ned til 20 meters dybde eller mindre. Fokus vil ikke være på hvor dybt vi dykker, men på om vi kan gøre det med overskud, og få trykudligningen med.

Der er plads til maks 6 kursister, vi dykker på to bøjer: en undervisnings bøje og en trænings bøje. Det giver plads til mange dyk. Hver kursist vil få to sessioner på hver bøje, så fire sessioner i alt.

Kurset er en dag med fokus på trykudligning og teknik. Er du undervandsjægeren eller snorkeldykker og vil nå dybere og få mere ro under overfladen, så er dette kursus det rette for dig. Er du interesseret i at lære at fridykke på en grundig og sikker måde, så meld dig til. 

De dygtigste undervandsjægere lærer at fridykke, for at have overskud den dag, hvor noget uventet sker under overfladen. Det kan f.eks. være at man sidder fast i en line eller et net. Gennem fridykning træner vi at håndtere sådanne sitiationer med overskud og ro.

Tag lidt let frokost med, så spiser vi sammen ved søen.

Vi anbefaler at dykke i 7 eller 5 mm dragt. Husk snorkel, handsker, sokker, bly og finner.

Program

kl. 9.00 Vi mødes ved Søen. Vi starter med en udstrækningssession, der afspænder kroppen og indstiller os på nogle timer i vandet.

kl. 9.30 Klæder vi om og gør os klar til at hoppe i vandet. 

Kl. 12.30 Spiser vi frokost sammen på stranden.

Kl. 13.00 Er vi klar til eftermiddagens session.

kl. 15.00 Slutter vi af med en evaluering af dagen.

Kl. 15.30 Tak for denne gang.