Handels og leveringsbetingelser

Ejerskab

www.fridykkerkurser.dk er ejet af:

FreedivingDenmark

Åvej 23, 7260 Sdr.Omme

CVR nr.: 39047756

Service

Vi bestræber os på god og ærlig kundeservice og det vigtigste for os er, at du får en god oplevelse hos os.

Betaling

Betaling på hjemmesiden foregår via en sikker SSL forbindelse.

Der kan betales via PayPal eller med kreditkort.

De fleste af vores kurser betales dog over mobilepay til 51911847, med teksten ‘Titlen på dit kursus’.

PRISER

Alle priser hos Fridykkerkurser.dk, er inkl. 25% dansk moms og andre afgifter, men eksklusiv eventuel forsendelse. Ved køb af rejser, professionelle fridykkerkurser og materialer til disse er prisen dog ikke pålagt moms. Priserne er dagspriser.

Forsendelse og levering

Gavekort sendes digitalt eller fysisk med posten efter ønske. 

Når du handler fysiske varer hos Fridykkerkurser.dk, sørger vi for leveringen med DAO. Hvis anden forsendelsesmetode ønskes anvendt skal det aftales på forhånd. På afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om at din ordre er blevet afsendt. Pakker sendt til danske adresser vil så dukke op på leveringsadressen i løbet af 2-14 hverdage – eller blive afleveret i den valgte Pakkeshop eller Pakkeboks. Har du bestilt dine varer til afhentning på vores lager, vil du modtage en e-mail når ordren er klar til afhentning. 

Det er dit ansvar at være forsigtig, når du åbner varens pakning, så varen ikke beskadiges. Vær særligt opmærksom på ikke at bruge skarpe genstande, når du åbner pakken.

BESTILLING

Du kan bestille varer, kurser, rejser, dykkerture og serviceydelser fra Fridykkerkurser.dk, på følgende måder:

Bestiller du via hjemmesiden, modtager du en automatisk genereret bekræftelse på din bestilling umiddelbart efter have gennemført bestillingen. Bestiller du via e-mail eller telefon sender vi dig en faktura til forudbetaling via bankoverførsel. 

Forsikring

Det er yderst sjældent at der sker ulykker i forbindelde med undervandsjagt, snorkling og fridykning. Vær’ dog sikker på at din egen ulykkes og/eller personforsikring dækker ved uheld, under et kursus. Deltagelse på kurser, arrangementer mm. sker på eget ansvar.

Sprog

Selvom vi altid bestræber os på at udtrykke os præcist og fejlfrit, kan der på hjemmesiden forekomme indhold med typografiske fejl og upræcise formuleringer samt manglende produktbeskrivelser, priser og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette fejl, unøjagtigheder og mangler samt til at ændre eller opdatere indholdet, uden at gøre opmærksom på det på forhånd. Har du bestilt en vare, som har en prissætningsfejl, vil vi oplyse dig om det. Vi vil i så fald afvente din godkendelse, før vi gennemfører din ordre.

Refundering

Skulle du få refunderet penge for en vare, kan det tage 5-10 dage inden din bank registrerer din kredit nota på din konto. Når en refundering er aftalt, bliver refunderingen fra vores betalingsgateway STRIPE effektueret med det samme. Mod anmodning kan vi give dig et ARN-nummer du kan oplyse til din bank, dermed kan de spore refunderingen.

 

Præmier/Præmie gavekort

Præmier sponsoreret af Fridykkerkurser.dk ombyttes ikke. Har du vundet et gavekort vi har sponsoreret, gælder dette ikke tilbudsvarer.

Returret kurser & events

Har du købt et kursus i Danmark bytter vi ikke ‘varen’. Bliver du forhindret, eller syg kort før et kursus, må du selv finde en der kan overtage din plads. 

Gavekort kan ikke byttes til kontanter.

FORTRYDELSESRET FOR KØB AF KURSER

Ved afmelding af kurset.

  • mere end 21 dage før start refunderes 75% af den fulde kursuspris
  • mellem 21 dage og 10 dage før kursus start refunderes 50% af kursusprisen
  • mindre end 10 dage før kursus start er der ingen refundering.
  • Undervisningsmaterialer fra Molchanovs, AIDA eller SSI refunderes ikke når først der er åbnet op for dette.
  • Ved afmelding af et kursus, som foregår i udlandet gælder fortrydelsesretten som hvis det var en rejse du havde købt.

Fortrydelsesret for fysiske varer

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 30 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@fridykkerkurser.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varer købt under Restlager udsalget, kan ikke ombyttes eller returneres.

FORTRYDELSESRET FOR KØB AF REJSER

Ved rejser menes arrangementer med mere end en dags varighed, herunder rejser, weekendture, etc.

Det er ikke muligt at flytte eller få refunderet penge indbetalt i forbindelse med en rejse. Vi anbefaler at du tegner en afbestillings- og rejseforsikring, spørg os for mere info herom.

Flybilletter

Vi anbefaler altid at man køber en afbestillingsforsikring i forbindelse med køb af flybilletter til et kursus.

Skulle et kursus blive aflyst på grund af for få tilmeldinger, kan vi ikke refundere flybilletter eller rejseudgifter købt andetsteds, i forbindelse med kurset.

Klager

Skulle der ske en fejl eller er der noget du ikke er tilfreds med, så tøv ikke med at ringe til Klaus Simonsen på mobil nummer 51911847.

Vi hjælper dig med at få løst problemet hurtigst muligt.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Fridykkerkurser.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

FreedivingDenmark

Åvej 23

7260 Sdr.Omme

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER


Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos Fridykkerkurser.dk, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse info@fridykkerkurser.dk.