Tidligere
Næste

Bøjeline

DKK695,00DKK1.095,00

Ryd

Super stærk bøjeline i 10mm silikone slange med 1,9mm kevlar line fra Imersion inden i. Den kan strække sig, og har dermed bungee funktion.

Der medfølger speedneedle, så du hurtigt kan sikre din fangst på linen. Du stikker din speedneedle gennem fisken. Fisken glider ned over linen og fortsætter over flopperen for enden af linen ved bøjen, og bliver der. Dermed undgår du at skulle hive bøjen til dig, hver gang du fanger en fisk, det er super effektivt. 

Vi har valgt den gule farve, da det er den farve der gør linen mest synlig. Når man bruger linen i dårlig sigte, f.eks. limfjorden efter hummere, er det let at se den gule farve, og man kan let følge linen ned til den hummerhule der er markeret.

Silikone slangen er en peroxidhærdet fleksibel siliciumslange uden tekstilforstærkninger, slangen er et ekstruderet silikoneslange.
Den holder modsat en PVC slange sin smidighed. Vi har tætnet enderne med kobberkugler og flydende silikone. Det er tilpas med luft inden i linen til at den flyder, hvilket er en stor fordel. Du bestemmer selv om linen skal fastgøres i dit bælte eller i din harpun.

Brudstyrke på linen er +450kg

Der medfølger: speedneedle, 2 x 80mm rustfri karabinhager, 1,3m stringer og lineholder med velcrobånd.

Del på facebook
Del