Fridykker Uge Ved Blue Hole Dahab

7. – 14. August 2021 (uge 32)

Drømmer du om at opleve det bedste fra fridykkernes mekka ved rødehavet?

Så er det nu du skal tilmelde dig denne fridykker uge i Dahab Egypten. I uge 32 afholder jeg en fridykker uge i Dahab, der bliver en oplevelse for livet. Der er kun fire pladser på turen, så det er med at være hurtig med tilmeldingen

Vandtemperaturen er i August ca 28-29 grader. 

 Vores Instruktør Klaus er i Dahab i juli og august måned denne sommer for at videreuddanne mig som fridykker instruktør hos Andrea Zuccari og Gary McGrath. Derimellem har jeg sat en uge af til denne fridykker uge, for at lære alt det lærte videre til dig. Vi kommer til at bo sammen i en lækker bolig tæt ved lighhouse, Blue Hole og rødehavet. Der bliver højskole-stemning, med fælles madlavning, de dage vi har lyst til dette. Vi spiser selvfølgelig også ude nogle dage. 

Der er undervisning hver dag fra Søndag til og med Lørdag.

Denne uge kan du blive uddannet SSI Level 1 eller 2 fridykker, uddannelsen er med i prisen. Pris for hele ugen er 5495kr. ekskl. mad og fly.

SSI Fridykker


På SSI Level 1 & 2 fridykker uddannelserne lærer du fridykke med din makker i åbent hav, ned til 20-30 meters dybde og får dermed muligheden for udforske en række fantastiske økosystemer under vandet rundt om i verden. Når du bliver uddannet SSI Fridykker, åbner du døren til verdensomspændende muligheder for fridykning. At lære at fridykke hos

Fridykkerkurser.dk er lettere, end man skulle tro. Denne uge kombineres online træning, vand sessioner, pool session og fridykning i åbent hav for at hjælpe dig med at blive en selvsikker og sikker fridykker. Vi har masser af tid denne uge til at fordybe os i fridykning og hygge sammen med de andre deltagere.

 

Huskeliste

1,5 – 3mm dragt. 

Maske

Snorkel

Finner

Håndklæde

Yogamåtte/liggeunderlag

Blybælte

Solbriller

Solcreme