Hemmor Kreidesee Trænings og Safari Weekend

Weekendtur til Hemmor Kreidesee.

Den 20-22. August 2021

 
Det er nu du skal tilmelde dig, hvis du skal have en af de få pladser på weekendturen til Hemmor Kreidesee ved Hamborg. Det bliver den fedeste  og hyggeligste weekend, i samvær med andre fridykkere. Der alle deler den samme passion for klart blåt vand som dig.
 
Hemmor Kreidesee er Nord europas største dykkerparadis med klart vand og en dybde på ned til hele 60 meter hvor kridtgraven er dybest. Det er en stor legeplads for undervandsjægere og fridykkere, der er masser af vrag, som fly, skibsvrag, og lastbiler man kan dykke rundt i. Det tager ca fire timer at køre der ned fra Århus.
 
Er du fridykker med lidt, eller mere erfaring, er denne weekend perfekt for dig. Den 20.-22. August kører vi til Hemmor ved Hamborg, der er ca fire timers kørsel fra Århus. Vi ankommer til vores hytte lige ned til søen, sidst på fredag aften. Der bliver tid til dyk hele lørdag og hele søndag, inden vi kører hjem igen sidst på eftermiddagen søndag. Vi bliver fire-seks deltagere og Lars som er tovholder på turen, så der bliver masser af vand tid med både vragdyk og fridykning på line. Vi hygger om aftenen med fælles madlavning i hytten. Turen er ikke opbygget som uddannelses eller certificerings-weekend, men det bliver en fantastisk weekend med masser af tid til at træne det du har lyst til som fridykker. Der er rigtigt mange spænde vrag og bygninger under overfladen, som er ubeskriveligt spændende at udforske. 
 
Overnatning
Der er booket en lækker hytte med plads til fem personer  lige ned til søen. Kommer der flere tilmeldinger, har vi mulighed for at booke en hytte mere.
 
Mad
Vi køber ind sammen og laver fælles mad om aftenen i hytten.
 
Pris
Prisen for hele weekenden, overnatning, og entre til dykker paradiset er kun 1575kr.,
Program
 
Fredag den 20 August.
Fredag aften indkvartering i hytten.
 
Lørdag den 21. August
Fælles morgenmad.
Formiddag: Dyk i søen.
Frokost.
Eftermiddag: Dyk i søen.
Aften: Fælles aftensmad og hygge.
 
Søndag den 22. August.
Fælles morgenmad.
Formiddag: Dyk i søen.
Frokost.
Eftermiddag: Dyk i søen.
Sidst på eftermiddagen: Turen går hjem af.
 
Huskeliste
5-7mm dragt
håndklæde
toiletsager
Dykkerbriller
Snorkel
Bly bælte
Kamera/GoPro
Weekendtaske til tøj
Ørepropper
Finner
Evt.
Dykkerur
Undervands kamera