Herre Undervandsjagt Sæt

DKK5.495,00 DKK4.495,00

5 på lager

Vi har nøje sammensat dette sæt til herrer der vil undervandsjage.

Dragt: Det fås ikke meget bedre end denne målsyede 7mm jagtdragt fra EliosSub med Hydro Repellant belægning på ydersiden og opencell på indersiden. Hydro Repellant er en ny type nylon uden på neoprenen, der tørrer hurtigere end andre nylon overflader. Elios er verdensmestre i målsyede dragter, så du får en dragt du kan bruge i flere år, derer slidstærk og sidder perfekt på kroppen. 

Maske: Beuchat Maxlux Maske,  er en høj kvalitets maske til den kræsne fridykker eller undervandsjæger, med meget lav volumen og exeptionelt synsfelt.

Bøjeline: Vi vil ikke være bekendt at sende undervandsjægere af sted, med den orange statdart snor der følger med torpedo bøjer. Den er ubrugelig til undervandsjagt, og filtrer sammen med alt den kommer i nærheden af. Vi har tilføjet vores egen super lækre  og stærke Talent Bøjeline til pakken. 

Kniv: Imersion Wulcan kniv, flere forskellige brands laver den samme model. Denne kniv er perfekt til at aflive fisk med. Kliksystemet på siden gør det let at fæstne og læsne den fra knivskeden. Der medfælger stropper til at montere kniven på armen.

Harpun: Imersion Concept Pro. Super slidstærk og præcis harpun, der ligger godt i vandet.  Leveres monteret, klar til brug.

Bøje: Imersion Torpedo bøje, med dobbelt blære og ydre nylon. Der medfølger blåt Alpha flag. Super slidstørk torpedo bøje som kan holde i mange år. Mange ringe til at montere, stringer, og andet til bøjen. Mellem de to blærer  er der flads til at du kan ligge en vandflaske ind.

Handsker: Imersion Elaskin 5mm, en rigtig lækker, smidig og varm handske. Vi finder sammen den størrelse der passer dig

Sokker: Imersion Seriole 7mm sokker. Meget populær sok til undervandsjagt. Vi finder sammen den størrelse der passer dig.

Finner: Beuchat Mundial One finner. Med den populære fodlomme fra Beuchat, og finneblade der ikke er til at slide op. Vi finder sammen den størrelse der passer dig.

Bælte: Gummi bælte fra Imersion med Marseille spænde. Sidder godt uden på dragten. Der skal tilkøbes bly. 

Dette er et rigtigt godt sæt uanset om du er begynder eller øvet. Det er et rigtig godt køb, hvor du ikke behøver skifte ud foreløbigt.  

 

Del på facebook
Del