Tag din fridykkeruddannelse hos os

Fridykning er mere end bare et eventyr. Det er en livsstil og den mest vidunderlige rejse i dit liv. 

SSI Freediving Level 1-uddannelsen giver dig al den træning og viden, du har brug for til sikkert, at dykke sammen med din makker i åbent vand. 

Lær, at fridykke med SSI og Fridykkerkurser.dk, start dit fridykker eventyr nu!

Når du bliver uddannet SSI Level 1-Fridykker, åbner du døren til verdensomspændende muligheder for fridykning. At lære at fridykke hos
Fridykkerkurser.dk er lettere, end man skulle tro. I dette program kombineres online træning, vand sessioner og fridykning i åbent hav for at hjælpe dig med at blive en selvsikker og sikker fridykker på ingen tid. Når du er certificeret, kan du fridykke med din makker i åbent hav ned til 20 meters dybde og udforske en række fantastiske økosystemer under vandet rundt om i verden.

Kom i gang online i dag!

Minimunsalder: 12år.

Uddannelsens varighed: 16-20 timer.

Så snart du har købt og betalt kurset, vil der blive åbnet op for online teorien.

Vi finder sammen de dage der passer dig til alle de praktiske øvelser mm.

Når vi har været igennem teorien og den praktiske undervisning i vandet, skal vi lave en prøve. Der er række praktiske øvelser der skal udøves, og så skal vi igennem en teoriprøve til sidst. 

Book din fridykkeruddannelse nu, og kom i gang med online teorien allerede i dag.

Udstyr

Har du endnu ikke dit eget udstyr, så kan du leje udstyr hos os. 

Vi bl.a. indkøbt helt nye lækre 7mm dragter fra EliosSub. 

 

SSI Level 1 Fridykker Kursus

DKK3.495,00

14 in stock

Er du undervandsjæger?

Vi kan ikke sige det nok. Har du ikke taget en fridykkeruddannelse, så gør det nu!

Som undervandsjæger dykker man ofte alene, uden en makker lige ved siden af sig. Dette gør, at man som undervandsjæger er langt mere udsat end en fridykker der altid dykker med en makker tæt på. Som undervandsjæger er det vigtigt, at få en grundliggende viden omkring, hvad det er der sker med kroppen når vi fridykker. Du kan lærer rigtigt meget om teknik, fysiologi og hvordan du træner den indre ro der skal til, for at få bedre bundtider og dermed fange flere fisk.

På et fridykkerkursus vil du komme igennem en række øvelser, der lærer dig at bevare ro og overblikket, når der sker noget uventet under vand. Det kan f.eks være at sidde fast i liner eller garn, du mister masken under dyk, eller taber en finne.

Vil du blive en bedre og mere sikker undervandsjæger, så tag et kursus i fridykning.

Del